Entorn Industrial

 

Comptar amb una eina de Software a Mida, única, especialitzada i integrada en tots els processos del seu negoci és sinònim d’obtenir un clar avantatge sobre la seva competència. Els tècnics d’Artecsoft duran a terme programació a mida amb la tecnologia adequada, estudiant a fons prèviament els requisits i les necessitats de la seva empresa.

Servei de Software a mida en entorns industrials fent ús de tecnologia com pantalles tàctils o equips industrials integrats. Programari per controlar processos, programari per a control de qualitat, Programari per a control de magatzem, Programari de control de presència, Programari de control de producció o Programari per a control de registre són alguns dels projectes que hem realitzat amb freqüència.

Entorn Ofimàtic

 

Servei de programació a mida en entorns d’oficina per a equips de sobretaula o portàtils. S’incrementi l’eficiència de la seva empresa gràcies a les grans avantatges que proporciona un Software a mida. La llarga experiència dels nostres tècnics en la programació de Software és clau per trobar l’eina que solucioni les necessitats de la seva empresa.

Durant la nostra trajectòria empresarial hem desenvolupat Programari per solucionar aspectes de facturació i comptabilitat, Software a mida per a gestió de projectes, programari de traspàs de dades, Software a mida per optimitzar processos, per a gestió de temps, ERPs verticals o solucions per controlar estocs.

Més de 250 solucions de Software a mida desenvolupades amb èxit al llarg de la nostra trajectòria.

Jordi Casas, CTO & Co-Founder -

Una eina específica i adaptada a les seves necessitats li permet un major control dels processos de la seva empresa.

Eduard Guijarro, Sales Manager -