Outsourcing 

Som la seva consultoria informàtica

Actualment la incorporació de les TIC (Tecnologies de la Informació i Comunicació) en les empreses és absolutament necessària perquè puguin ser més competitives. Aquesta incorporació obliga que les empreses duguin a terme cada vegada més accions i projectes més o menys complexos amb els diferents proveïdors TIC per poder implantar aquestes eines en la seva organització. Així doncs, és clau saber triar un bon proveïdor que pugui convertir-se en soci tecnològic extern i que solucioni les necessitats a curt, mitjà i llarg termini. L’objectiu final és establir una relació d’Outsourcing TIC de llarga durada amb un soci col·laborador .

D’altra banda, Artecsoft també té el deure d’assessorar i exercir de consultors TIC a professionals i empreses. La presa de decisions correctes sobre la contractació i ús de les TIC és primordial per aconseguir els objectius del seu negoci, la majoria de les vegades, un bon consell comporta canvis significatius i millores per als nostres clients.

Sol·licitar informació

Artecsoft Engineering Partner

Outsourcing TIC

Un gran nombre de tasques que es duen a terme dins la seva empresa no formen part de l’objecte principal del seu negoci, provocant pèrdues de temps innecessàries i valuosos recursos, i posant en perill la credibilitat i el prestigi de la seva empresa. Millori els seus resultats i concentreu-vos en la seva activitat empresarial principal. Amb el nostre servei d’Outsourcing TIC li aportem els millors professionals TIC sota una coordinació conjunta, i equipats amb els materials i eines necessàries per a desenvolupar les tasques encomanades.

Ens pot triar per a les diferents àrees d’especialització que tenim, pels anys d’experiència de cadascun dels nostres integrants, pel nostre nivell de compromís amb els clients i col·laboradors, per la capacitat d’entendre els problemes i necessitats dels nostres clients o per saber trobar solucions TIC econòmiques i efectives.

Sol·licitar Informació

Tenim llarga experiència en treballar com a marca blanca per a enginyeries.

Jordi Casas, CTO & Co-Founder -

No deixi escapar un projecte pel fet de no disposar d'equip tècnic, recursos o coneixements necessaris.

Guillem Parera, CEO & Co-Founder -