Consultoria Social Media

Una estratègia online per al seu negoci

Ajudem a crear i implementar l’estratègia de Màrqueting Online per al seu negoci, auditem estratègies online ja en curs i oferim consells, recomanacions i alternatives per millorar els seus resultats, independentment de la fase en què es trobin.

Li guiem per aconseguir treure el màxim rendiment del Social Media, l’analítica web i les xarxes de filiació a través de la creació d’una estratègia de Màrqueting Online adequada (campanyes SEM) i optimitzant el SEO de la seva pàgina web per a un millor posicionament en els motors de cerca.

SEO

Augmenti el trànsit del seu Pàgina web o eCommerce

Un gran treball SEO (Search Engine Optimization ) en una pàgina web pot aportar molta visibilitat en els motors de cerca principals com Google, Bing o Yahoo i un gran volum de vendes a Internet. Per a això cal que a la seva pàgina web s’hagin aplicat diverses tècniques que compleixin els requisits que marquen els grans cercadors. A Espanya Google té més d’un 96 % del mercat de les cerques a Internet i els seus algoritmes que determinen el posicionament de les pàgines web en el seu cercador canvien any rere any incloent millores i novetats. Aquest fet ens obliga a estar sempre a l’última per optimitzar la inversió SEO dels nostres clients.

Tenim llarga experiència implantant estratègies SEO per a projectes web i projectes eCommerce recollint els millors resultats. Els nostres experts en SEO estan sempre actualitzats per assegurar l’èxit del seu negoci en línia o de la seva marca. Cal que tant el SEO, el SEM i les Xarxes Socials vagin sempre de la mà d’un pla de Màrqueting Online per aconseguir una major efectivitat, de manera que sempre establim estratègies conjuntes per assolir els objectius fixats.

SEM i Màrqueting online

Campanyes PPC (Pay per Click)

En una campanya SEM o PPC (Pay per Click) l’anunciant només paga quan un usuari fa clic al vostre anunci, de manera que la qualitat i la rellevància dels anuncis han de ser les adequades per aconseguir un bon ràtio de clics per venda. Així doncs, una campanya de PPC és una manera ràpida de posicionar a Internet i permet que els clients potencials arribin fàcilment fins als seus productes o serveis. Tenim llarga experiència en plataformes PPC així com en Google Adwords. Deixeu-vos guiar pels nostres experts en Màrqueting Online i ells aconseguiran els millors resultats per al seu negoci.