Disseny eCommerce

Creació de botigues online

A Artecsoft som especialistes en disseny eCommerce, per això li oferim tot el necessari per crear un projecte líder en vendes a Internet. Els nostres dissenyadors i programadors tenen àmplia experiència en la creació d’eCommerce i l’assessoraran a escollir la tecnologia adequada per a la seva botiga online.

Desenvolupem les seves idees i els seus requisits compartint el nostre ampli coneixement i experiència en el terreny de la venda online. El sector de la venda online és cada vegada més competitiu i és per això que una bon rendiment tecnològic és clau perquè la seva botiga online obtingui els resultats que vostè espera obtenir.

Comencem?

Artecsoft li ofereix solucions de comerç electrònic i disseny eCommerce a mida aparells seva PIME o gran empresa.

Obtingui un disseny eCommerece atractiu i funcional que permeti un bon posicionament web per a les seves vendes. Durant el procés de creació de la seva botiga online els nostres professionals s’encarregaran d’assessorar, aportar opcions de disseny, oferir solucions i detectar les funcionalitats que el seu negoci en línia necessita més de guiar-lo perquè pugui autogestionar el seu eCommerce sense problemes.

Gràcies a un disseny eCommerce responsive o adaptatiu oferim la possibilitat de compra a qualsevol usuari sigui on sigui. Cada vegada més, els usuaris fan servir sovint aquests dispositius per realitzar compres en línia pel que és necessari. Per això, adaptem la seva botiga online a tota mena de suports, inclosos dispositius mòbils i tablets.

Avantatges
  • Disseny eCommerce responsive i 100% personalitzable.
  • Integració amb Xarxes Socials.
  • Desenvolupament de mòduls a mida per la seva botiga online.
  • Integració amb ERP i passarel·les de pagament (PayPal, VISA, American Express, etc).
  • Màxima seguretat i optimització SEO.

El seu negoci obert al món les 24 hores del dia, els 365 dies del any.

Ignasi Parera, Web & eCommerce Designer -

Augmenti la seva cartera de clients. Internet li ofereix la oportunitat de oferir els seus productes o serveis de manera global.

Eduard Guijarro, Sales Manager -