APPs Mòbils

Aplicaciones para Smartphone y Tablet

Estem especialitzats en el desenvolupament i disseny App natives per a Smartphone i Tablet Android, iOS (iPhone, iPad), Blackberry OS i Windows Phone 8. Construïm APPs en el llenguatge natiu de cadascuna de les plataformes i també utilitzant llengutages de programació com CSharp o Visual Basic, mitjançant plataformes com Xamarin o Basic4Android. L’equilibri entre usabilitat i rendiment de les APPs és fonamental per oferir la millor experiència d’ús. Per això, acordem el disseny App amb els nostres clients a partir de prototips d’interfície.

APPs per Markets

Aplicacions mòbils per a ser distribuïdes a un públic massiu a través dels diferents markets de APPs, com ara Google Play o AppStore.

APPs per esdeveniments

Disponer de una APP propia para un evento multitudinario puede ser una plataforma ideal para promocionar un producto o ofrecer información entre el público asistente.

Web APPs

Aplicacions adapatables a qualsevol tipus de Smartphone i Tablet

Desenvolupament de Web APPs multiplataforma (Android, iOS, Blackberry OS i Windows Phone 8.) Per telèfons mòbils i Tablets. Les Web APPs es caracteritzen per ser aplicacions mòbils optimitzades a través de llenguatge HTML5, CSS3 i jQuery Mobile. Això permet que es pugui tenir una correcta visualització de l’APP en qualsevol sistema operatiu per a Smartphone o Tablet. Fem ús de compiladors per poder convertir les web APPS en aplicacions descarregables i instal·lables des dels seus respectius markets.

APPs Industrials

Aplicacions mòbils per monitoritzar i controlar solucions industrials a mida. Estableixi un canal de comunicació bidireccional i dúplex sobre un socket TCP a través de la tecnologia WebSocket. Obtingui el millor aliat en el seu telèfon intel·ligent o Tablet per fer el seguiment i control de tots els processos de la seva empresa.

Els mercats d'APPs són mediàtics i massius. No deixi escapar l'oportunitat de ser-hi present.

Eduard Guijarro, Sales Manager -

L'audiència de les APPs mòbils poden ser superiors a les dels mitjans de comunicació durant l'horari de Prime-Time.

Francesc Bosch, Community Manager, SEO & Audiovisuals -