Artecsoft

Al cor del Penedès

252
Software a mida
200
Disseny Web
15
Disseny eCommerce
15
Anys d'experiència

Empresa

Artecsoft es va fundar el desembre de 1999 de la mà de Guillem Parera i Jordi Casas, enginyers informàtics de llarga trajectòria professional que van decidir unir coneixements i esforços per crear l’empresa amb l’objectiu d’oferir serveis informàtics i solucions TIC a professionals i empreses.

El Programari a mida com a principal especialitat i línia de negoci de l’empresa a fet que aquesta s’hagi consolidat i que hagi obtingut experiència i reputació que ha anat acumulant al llarg del temps.

El creixement progressiu d’Artecsoft, paral·lelament amb l’evolució de les noves tecnologies, així com la nostra constant especialització i innovació han fet que s’ampliï el nostre ventall de serveis, com ara el Disseny Web, Disseny eCommerce, Community Manager, SEO i Màrqueting online , desenvolupament de APP mòbils (en sistemes Android i iOS) o Hosting web.

Artec -ega

[s. XIV; de art] adj: Enginyós per trobar la manera, el camí, etc., per aconseguir el fi que es proposa.

Software

[paraula ing. comp. de soft ‘suau, tou’ i ware ‘manufacturas’] Creat pels enginyers nord-americans per referir-se als fruits de la intel·ligència, els programes, en oposició a maquinari.

Les nostres solucions a mida aporten les millores que li permetran reduir temps i costos d'explotació.

Guillem Parera, CEO & Co-Founder -

La dedicació, la recerca de la excel·lència, la proximitat amb el client i la voluntat d'innovació són els pilars de la nostra empresa.

Jordi Casas, CTO & Co-Founder -

Durant tots aquests anys ens hem adaptat a les necessitats i a les tecnologies de cada moment amb els mateixos valors de sempre.

Ignasi Parera, Web & eCommerce Designer -